Home

Laatst bijgewerkt op 08-11-2017

 

Laatste nieuws

Beste zaalvoetballers,

Het seizoen is afgelopen. Alle prijswinnaars zijn bekend. Van de tweede klasse is dit Control Digit / Jan van Hoek / Intersport Thijssen en van de eerste klasse is dit Cafe Toff. Gefeliciteerd ! Zij hebben tijdens de afsluitingsavond de beker en flink wat consumptiebonnen in ontvangst genomen.

Cafe Skippy heeft de Tapgastenbokaal gewonnen. De bekercompetitie eindigde met een heuse thriller tegen Cafe Toff, maar werd dankzij penalties gewonnen door Skippy. Proficiat ! Ook zijn hebben hun prijs in ontvangst genomen.

Wij zien jullie graag komend seizoen terug. In januari kunnen jullie de eerste berichten van ons verwachten. De inschrijving gaat dan beginnen. Het speelschema wordt rond 1 maart gepresenteerd en we starten rond 1 april. Tot dan!

Met sportieve groet,

 

Het SEZA - bestuur

 

Downloads

Klik hier voor het inschrijfformulier 2017
Klik hier voor de Hand-out 2016
Klik hier voor de Spelregels zaalvoetbal regio Peelland
Klik hier voor het huishoudelijk reglement
Klik hier voor de huisregels van de sporthal De Schop

Hoofdsponsor


 

 

In de spotlights

Met grote trots kunnen wij vermelden dat we een nieuwe sponsor hebben. De nieuwe kantinebeheerders van de sporthal, Leon en Liesanne, willen graag met ons samenwerken en zij gaan de komende tijd hun steentje bijdragen. De bekercompetitie gaat voortaan de TAPGASTEN Bokaal heten. Wij zijn enorm blij hiermee en willen jullie graag zeggen dat iedereen welkom is bij Tapgasten !