Wedstrijdverslagen Bij Willem competitie

WEDSTRIJDVERSLAGEN 2018:                 Zaalvoetbalcompetitie Asten

Maandag 14 mei 2018

CAFE TOFF – JEUKEN CONTAINERSERVICE: 10 – 0
De stand doet het al vermoeden, het was éénrichtingsverkeer. Af en toe was er een counter van Jeuken, maar ze wisten helaas niet te scoren. Voor Toff scoorden Juul Verbugt 2x, Bart van Rooij 4x, Youri van Brussel 2x en Gijs Brusewitz één keer.

FRANK VERJANS / ERIMA - CAFE ’T SPEKTAKEL: 0 – 5
Het spel golfde op en neer en de thuisploeg kreeg vrij veel kansen, maar ’t Spektakel was duidelijk een stuk effectiever. Jesley Thijs scoorde tweemaal, Sam Ockers tweemaal en Timo Janssen éénmaal.  De drie punten konden in de tas naar het café.

JOOST STUCWERKEN – TINNEMANS VAN LOON: 5 – 2
Na een seconde of tien was het Jozef van Asten die de score opende, 0-1. Hij wist te profiteren van een foutje in de verdediging van Stucwerken. Han Kersten herstelde na vijf minuten de stand en vanaf dat moment domineerde de thuisploeg. Zoals Van Asten zei was het vanaf dat moment “de schade beperken”. Kersten scoorde nog eens, Rick Kleijsen maakte er twee en Pieter van Kemenade maakte de vijfde. Tussendoor wist Van Asten zijn tweede van de avond binnen te prikken.

CAFE SKIPPY – CONTROL DIGIT / JAN VAN HOEK / INTERSPORT THIJSSEN: 2-4
Twee ervaren teams aan de aftrap en dat was direct merkbaar aan het spel. Nu hebben we overigens veel ervaren teams, maar beide ploegen gaven vanaf het begin weinig weg. De gelijkenissen tussen beide teams zijn ook op andere vlakken zichtbaar. Control hangt het spel op aan dribbelaar Jos Hurkmans, bij Skippy is dat Karim Zeroual. Jos Hurkmans werd iets beter in zijn kracht gebruikt en hij wist dan ook de 0-1 te maken. Vlak hierna leverde hij een nagenoeg zekere assist af, maar doelman Rob Aarts wist het schot goed te keren. Aarts was zelfs dichtbij de 1-1, maar het schot raakte het houtwerk. Via een van richting veranderd schot werd het 0-2 door Hurkmans.  Stefan van Bussel wilde graag een plekje in dit verslag vanwege een doelpunt, bij deze. Rob Aarts maakte de 1-3, maar het werd niet meer spannend. Bart van Heugten maakte 1-4 en Frank Welten bepaalde de eindstand op 2-4.